​Stavsdalvej 17

Østerlars

3760 Gudhjem

murer.lgreve@gmail.com

Tlf: 21 45 05 25

Energivejledning

LG Murer og Kloakmester er uddannet energivejleder og tilbyder en lang række løsninger til energibesparelser i hjemmet og på arbejdspladsen.

Fra efterisolering af ydermure, lofter og vægge til udskiftning af varmesystemet og nye lavenergivinduer. Som uddannet energivejleder kan vi sammen med dig gennemgå ejendommen og udpege, hvor i bygningen der kan optimeres og spares penge på sigt.

Pengene er hurtigt tjent hjem

Som energivejleder kigger vi ikke kun på vores eget byggetekniske område, men kan vurdere boligen i sin helhed og se, hvor der kan sættes ind for at skåne miljøet og nedsætte det årlige varme- og energiforbrug. Vi kan fortælle om fordele og ulemper ved de forskellige løsninger og fortælle, hvilke tiltag der vil være mest optimale for lige præcis din bolig.

Det er ikke kun en fordel for miljøet at spare på energien, der er også god økonomi i det. I langt de fleste tilfælde er udgiften nemlig hurtigt tjent hjem på en lavere varmeregning.

Kontakt os på telefon 21 45 05 25 for et uforpligtende tilbud på en energisparende løsning, eller hvis du ønsker rådgivning om, hvordan du bedst kan spare på energien.

Firmainfo

LG Murer- og Kloakmester

CVR: 35110879

Adresseinfo

Stavsdalvej 17,

3760 Gudhjem

Kontaktinfo

Partnere